array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Durst voor elke industrie via ADS van Stigt

A

ADS van Stigt heeft vooral naamsbekendheid gekregen als vertegenwoordiger van onderdelen voor de scheepvaart. Naast de producten voor deze sector levert ADS van Stigt ook onderdelen, producten en diverse oplossingen voor andere industrieën. ADS van Stigt vertegenwoordigt onder meer het bedrijf Durst, dat onderdeel is van het Noord Amerikaanse Regal-Beloit.

Jarenlange ervaring

Durst is een bekende naam en een uitgebreide producent van mechanische vermogenstransmissies voor landbouwmachines, gespecialiseerde voertuigen en tal van andere machines voor op de weg en binnen bedrijven. Durst is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Al meer dan 75 jaar worden bij Durst diverse industriële producten gefabriceerd zoals tandwielkasten, pompverdeelkasten en verschillende overbrengingssystemen. Deze toepassingen van Durst vinden hun weg in onder meer irrigatiesystemen, heftrucks, betonmolens, bos- en wegenbouwmachines.

De oplossingen

De producten van Durst worden geleverd als standaardtoepassing, maar kunnen op aanvraag ook eenvoudig aangepast worden voor diverse doeleinden. Durst biedt ook de mogelijkheid om producten te ontwerpen en fabriceren voor specialistische doeleinden.

Vragen over Durst?

Wilt u meer weten over de producten en hun toepassingen van Durst? Neemt u dan contact op met ADS van Stigt via info@vanstigt.com of door direct te bellen met +31 (0)183 65 00 00

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title