array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Geislinger via ADS van Stigt

Keerkoppelingen, tandwielkasten, aandrijvingen, sensoren, dempers en elektronische besturings- en meetsystemen; ADS van Stigt levert al deze producten voor de professionele zeevaart van eigen makelij en als vertegenwoordiger. Torsiedempers en elastische koppelingen voor de dieselmotor levert ADS van Stigt van het merk Geislinger. Wij vertegenwoordigen Geislinger al vele jaren met veel vertrouwen in de hoge kwaliteit die Geislinger steeds weer aflevert.

Innovatie

Geislinger is een ware marktleider en innovator op het gebied van torsietrillingsdempers en hoogdempende, draai-elastische koppelingen voor dieselmotoren en gasmotoren. Geislinger is ook nog eens de specialist als het aankomt op hydraulisch/mechanische koppelingen uit verenstaal en vezelcomposiet en van controlesystemen voor torsietrillingen (Geislinger Monitoring).

Als de torsietrillingen op betrouwbare wijze gedempt dienen te worden dan zullen de aandrijvingen van Geislinger zeer geschikt blijken. De producten van Geislinger worden gebruikt in de algemene aandrijftechniek, maar worden door hun precieze afstellingen tevens veel toegepast in aandrijvingen die weinig mogen afwijken. Het toepassingsgebied van Geislinger loopt dan ook van grote dieselmotoren via krachtcentrales, schepen, treinen en windturbines tot grote zuigercompressoren, kiepwagens en graafmachines.

Service

De werkplaats van ADS van Stigt in Gorinchem is speciaal ingericht voor het onderhouden van Geislinger koppelingen en dempers. In de werkplaats wordt uitgevoerd:

  • Inspectie
  • Revisie
  • Reparatie
  • Vervanging

Voorraad

In het magazijn in Gorinchem is een ruime voorraad van:

  • Onderdelen
  • Complete dempers
  • Complete koppelingen

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Geislinger? Neem direct contact op met ADS van Stigt via de contactgegevens op de website.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title