array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Keerkoppelingen via ADS van Stigt

ADS van Stigt is leverancier van een zeer divers assortiment keerkoppelingen met een vermogen van 30 kW – 12000 kW. De catalogus is samengesteld uit de producten van zowel ZF Marine, Hurth als Masson Marine. Al meer dan vijfenveertig jaar vormt de verkoop van keerkoppelingen en tandwielkasten voor de scheepvaart een van de kernactiviteiten van ADS van Stigt. Er wordt zorg gedragen voor de levering ven kwaliteitskeerkoppelingen met de bijbehorende hoogwaardige revisie van keerkoppelingen en reductiekasten.

Levering en revisie

De keerkoppelingen die ADS van Stigt levert worden hoofdzakelijk toegepast in de professionele scheepvaart. De keerkoppelingen voor binnenvaartschepen die slechts één draairichting kennen en waarvan het toerental gereduceerd dient te worden naar het schroeftoerental en waarbij de stuwdruk wordt opgevangen. Met de kennis van keerkoppeling revisie maakt ADS van Stigt het mogelijk een uitgebreide reeks standaard en speciale reducties toe te passen op vrijwel ieder motortype met elk vermogen en toerental. De tandwielen zijn gehard en enkelschuin geslepen voor een laag geluidsniveau. De keerkoppelingen zijn bijzonder geschikt voor een continutoepassing bij links- en rechtsdraaiende schroeven. De keerkoppelingen zijn ook goed toepasbaar in hybride aandrijvingen.

Masson

Voor visserijschepen levert ADS van Stigt ook de keerkoppelingen. De veelgebruikte Masson keerkoppeling in kokkel- en mosselvaartuigen kent inmiddels een vernieuwde versie van 300 pk – 24m -70 brt eurokotters waarvoor speciale keerkoppelingen met PTO en grote reducties werden ontwikkeld. Uiteraard kan ADS van Stigt deze fameuze keerkoppelingen met reductiekasten leveren en revisies uitvoeren.

Hurth

Andere toepassingen van de keerkoppelingen van ADS van Stigt zijn te vinden in coasters, lichtgewichtschepen en megajachten waar de geluidsdemping een rol speelt. De Hurth koppelingen zijn hoofdzakelijk bestemd voor de aandrijving van pleziervaartuigen en kleine werkschepen maar ook reddingsboten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met ADS van Stigt via de contactgegevens op de website.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title