array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Masson keerkoppelingen bij ADS van Stigt

ADS van Stigt richt zich al meer dan vijfenveertig jaar op de verkoop van tandwielkasten en keerkoppelingen voor met name de scheepvaart. In de loop der jaren is de catalogus uitgebreid met onder meer planetaire tandwielkasten, pompverdeelkasten, bedieningssystemen en sensoren. Met de verschillende partners die ADS van Stigt vertegenwoordigt, zoals het Franse Masson, zijn er gedurende die periode diverse elektronische meet-, regel– en bewakingssystemen ontwikkeld. De jarenlange ervaring met deze partners en het technisch goed opgeleide en gespecialiseerde personeel maken het bedrijf in staat volledige verantwoordelijkheid voor uw systeem te dragen.

Masson

Eén van de hoofdleveranciers voor ADS van Stigt is het Franse Masson Marine. Masson levert onder meer keerkoppelingen en schakelbare reductiekasten in de vermogensrange van 350 – 3.800 kW en vrijstaande PTO’s / pompverdeelkasten. Masson heeft zich gespecialiseerd in PTO’s met 1 tot 5 assen, zowel live als schakelbaar. De Masson keerkoppeling is uitermate geschikt voor hybride aandrijvingen. Met bestaande technieken en kleine aanpassingen kan de Masson keerkoppeling breed ingezet worden binnen de hybride markt.

Ervaren in kwaliteit

Masson is een bedrijf met meer dan een eeuw ervaring in de scheepsbouw. Al in 1908 start Masson in Frankrijk met de verkoop van een compleet assortiment scheepsaandrijvingen. Door de jaren heen vinden er verschillende overnames plaats waardoor Masson het pakket kan uitbreiden met onder meer:

  • keerkoppelingen met assen in lijn (co-axiaal)
  • hoge overbrengingsverhoudingen tot 14:1
  • dubbele snelheden
  • PTI oplossingen

Meer informatie

Wanneer u meer wilt weten over Masson, neemt u dan contact op met ADS van Stigt via info@vanstigt.com of +31 (0)183 65 00 00.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title