array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands
  • Engels

+31(0)183 65 00 00Bijzonder snelle levering voor Padmos

Op 10 april jl. hebben wij de opdracht ontvangen voor de levering van een Masson schakelbare reductiekast voor Machinefabriek Padmos in Stellendam. Vorige week stond de reductiekast klaar voor verzending en deze week zal de installatie worden ingebouwd in Ierland.

In het vissersschip Sancta Maria wordt de huidige motor vervangen door een nieuwe Mitsubishi S6R2-T2MPTAW met een vermogen van 691 kW bij 1406 omw/min. Om aan het benodigde schroefastoerental te blijven voldoen, moet daarmee ook de huidige Masson W8200 NR plaats maken voor een nieuwe schakelbare reductiekast; de Masson MM W7400 NR.
De tandwielkast is uitgevoerd met een PTO type 3, met twee schakelbare uitgangen voor de hydrauliekpompen en een live-uitgang voor de as-generator.

“Dit project is uniek omdat wij in staat zijn geweest om een voorradige tandwielkast dusdanig om te bouwen dat hij past in de installatie, met de juiste reductie én de aansluiting naar de bestaande Renou Dardel verstelbare schroefinstallatie. De tandwielkast is uitgebreid getest en in de groene kleur van Padmos gespoten. En dit alles binnen drie weken”, aldus Danny Rijckevorst, Sales Engineer bij ADS van STIGT.

Menu Title