array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00Hermotorisering voor partyschip Zilvermeeuw

Het is een bijzondere verstandhouding, want Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw is evengoed klant bij ons als wij bij hun. Al meer dan 40 jaar mogen wij onze producten en diensten leveren voor de vloot van het rondvaartbedrijf, waar wij op onze beurt bedrijfsfeesten en rondvaarten met partners organiseren op hun schepen.

Afgelopen winter is De Zilvermeeuw 2, een modern party- en rondvaartschip, gehermotoriseerd. Daarbij hebben we het schip voorzien van een ZF W350 keerkoppeling, gedreven door een Volvo D13 motor.

Een laag geluid van de voortstuwingsinstallatie aan boord van een party schip is van essentieel belang. Tijdens de rondvaart wordt er informatie gegeven over de bezienswaardigheden en de gezelligheid aan boord mag niet verstoord worden door het geluid van de installatie. Daarom is er gekozen voor een ZF keerkoppeling.

Om het vaarcomfort verder te verbeteren, is de ZF W350 voorzien van Super Shift 2; de nieuwste schakeltechniek die ervoor zorgt dat voor- en achteruit schakelen nog sneller maar voornamelijk vloeiender gaat dan voorheen.

Sander Snoek, Manager Sales bij ADS van STIGT: “Mijn ervaring was zeer positief toen ik vorige week de installatie mocht beproeven; snel en geruisloos, echt geweldig! De Zilvermeeuw ligt nog met de gehele vloot aan wal, maar vanaf 1 juni gaan de trossen weer los. We wensen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw veel succes met de nieuwe keerkoppeling en het opstarten na de Corona-crisis.”

Menu Title