array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00Mooie producten en een lekker glaasje whisky!

Eens per twee jaar wordt Europort, een van de grootste Nederlandse scheepvaartbeurzen, georganiseerd in de wereldhavenstad Rotterdam. Dit jaar vindt de beurs plaats van 5 t/m 8 november in Ahoy.

Ook dit jaar zijn wij te vinden op stand 1310 in Hal 1 waar wij verschillende producten zullen tonen; van trippel PTO tot down-angle en van gietijzer tot aluminiumlegering. Daarnaast lanceren wij met trots het 3D-ontwerp van het nieuwe type keerkoppeling MM W8400 van het merk Masson.

Bent u een liefhebber van whisky?
Bent u een liefhebber van whisky? Kom dan de lekkerste soorten proberen tijdens onze proeverij op donderdag 7 november van 15.30 tot 18.30 uur. De expert vertelt u, indien gewenst, meer over de verschillende whisky’s. De inloop is vrij, maar gelieve wel met een aanmeldingsbewijs.

Aanmelden voor de proeverij kan hier

 

———————————————–

Algemene informatie

Europort is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

De vakbeurs richt zich op ‘special purpose’ schepen. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, bagger, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Op Europort vindt u fabrikanten en leveranciers vanuit de gehele maritieme sector.

Datum: 5 t/m 8 november 2019
Locatie: Rotterdam Ahoy
Meer informatie: www.europort.nl
Toegang: bestel gratis toegangskaarten voor de beurs hier.

zeshoek-europortlogouitlijn

Menu Title