array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands
  • Engels

+31(0)183 65 00 00Rick reist de wereld over voor onze klanten

Service staat hoog bij ons in het vaandel. Hoe maken onze medewerkers onze beloftes waar?
Rick van Dalen vertelt over zijn werk als Service Engineer bij ADS van STIGT.

“We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen en dat 7 dagen per week. Dit houdt in dat mijn collega’s en ik in het weekend opgeroepen kunnen worden om een schipper te hulp te schieten. Als Service Engineer ben ik verantwoordelijk voor de installaties aan boord van schepen van kleine jachten tot binnenvaartschepen, maar ook voor grote zeegaande schepen. Daarnaast pleeg ik onderhoud aan installaties in de industrie.”, vertelt Rick.

Onze Service Engineers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is op het moment dat zij weggaan. Zij krijgen trainingen vanuit ZF en Masson waardoor we vanuit de fabriek de juiste kennis hebben. Bij eventuele vragen mogen we altijd contact leggen met de fabriek omdat we erkend dealer zijn, zodat zij kunnen meedenken in de beste oplossing.
ADS van STIGT gebruikt alleen originele onderdelen. Daardoor blijft de fabrieksgarantie behouden én kunnen we echt de kwaliteit waarborgen.

Op het moment dat een aanvraag binnenkomt, brengt ons kantoor in kaart wat er precies gedaan moet worden. “Zij zorgen ervoor dat ik de juiste onderdelen al bij me heb op het moment dat ik naar de opdracht ga. We hebben vele onderdelen op voorraad zodat dit allemaal vlot verloopt.
Wanneer ik aan boord kom, bespreek ik met de schipper wat ik precies ga doen en daarna ga ik meteen aan de slag. De werkzaamheden zijn heel divers en daardoor is geen dag hetzelfde. Dat maakt mijn werk heel interessant!”
Er rijden er nu maar liefst 13 serviceauto’s rond en we hebben 16 engineers in dienst. Dat zorgt ervoor dat we in Europa vaak binnen 24 uur aanwezig kunnen zijn, maar we reizen ook de hele wereld over om onze klanten te helpen.

Wist u al van onze gratis service?
Gebruikers van een Masson keerkoppeling mogen bij ons gratis hun accumulator opvullen. Standaard moet dit één keer per jaar gebeuren, maar wanneer dit vaker nodig is dan zijn klanten altijd welkom!

engineer-banner4

Menu Title