array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00Stand I 125 op Maritime Industry

Op 7,8 en 9 mei vindt de vijftiende editie plaats van de Maritime Industry in Evenementenhal Gorinchem, een van de interessantste beurzen voor de binnenvaartsector.

U vindt ons op stand nummer I 125

ADS van STIGT laat u graag kennis maken met de ZF W350 keerkoppeling en het door ZF nieuw ontwikkelde SuperShift2 systeem. Dit besturingssysteem zorgt voor snel, geluidloos en comfortabel schakelgedrag van het schip. Onze specialisten vertellen u hier uiteraard graag meer over.

Ook hebben wij een Masson keerkoppeling van het type MM W5200 op onze stand. Verder laten wij een lier zien met een ingebouwde O&K planetaire tandwielkast en een speciale schakelbare tandwielkast van Katsa welke voor vele toepassingen is aan te passen. Genoeg interessante producten om te bekijken!

Ons bedrijf staat voor kwaliteit en wij vinden het belangrijk om een goed advies te geven en u te helpen in de keuze voor een passende oplossing van de aandrijving van uw schip of andere toepassing. Het wereldwijde aanbod is groot en daardoor zijn deze beslissingen soms lastig te maken.
Onze adviserende rol, grote voorraden, eigen werkplaats én gecertificeerde servicemonteurs maken dat u zich volledig kunt laten ontzorgen.

Schroom vooral niet om bij ons langs te lopen, wij denken graag vrijblijvend met u mee!
——–

Beursinformatie
Ter viering van het 15-jarige jubileum van de beurs is er een vernieuwde plattegrond met verrassende routing en terrassen, 2000m2 extra beursvloer, een seminarprogramma met toonaangevende professionals en het “project of the future”; waar studenten live aan een opdracht uit de praktijk werken.

Tickets
Aanmelden voor een bezoek aan deze beurs kan via
https://mijn.evenementenhal.nl/portal/index.aspx?eventid=3743&Language=3743

 

Menu Title