array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands
  • Engels

+31(0)183 65 00 00SuperShift2 is het nieuwe schakelen

Wij hebben nu ook de SuperShift2 opgenomen in ons leveringsaanbod. Maar waarom hebben we hiervoor gekozen? Cor Kardienaal, Sales Engineer bij ADS van STIGT vertelt hier wat meer over.

Wat is SuperShift2 precies?
Het is een mechanisch/ hydraulisch besturingssysteem om soepeler en sneller te schakelen. Het zorgt daardoor voor meer vaarcomfort voor zowel de schipper als de passagiers. Je hoort het schip simpelweg niet meer schakelen.

Kun je de voordelen samenvatten in een paar woorden?
Snel, geluidloos en comfortabel schakelgedrag.

Heeft Van STIGT ervaring met dit systeem?
In maart zijn de eerste zes geplaatst in drie verschillende schepen. Vanaf deze maand leveren we al onze keerkoppelingen standaard met dit systeem wat zal inhouden dat in april nog een flink aantal schepen gaan varen met SuperShift2. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit hoog blijft en dat onze klanten kunnen voorzien van de nieuwste technieken. SuperShift2 is daarvan een mooi voorbeeld. Onze monteurs zijn erg te spreken over het systeem.

Welke systemen kun je hier nog meer aan toevoegen?
SuperShift2 is een systeem van ZF. Het  merk biedt allerlei innovatieve uitbreidingen voor maritieme voortstuwingssystemen. Zo heb je bijvoorbeeld ZF Trolling voor soepel manoeuvreergedrag en een ZF bedieningssysteem voor optimale controle.

Wij vinden het belangrijk om een goed advies te geven en u te helpen in de keuze voor een passende oplossing van de aandrijving van uw schip of andere toepassing. Het wereldwijde aanbod is groot en daardoor zijn deze beslissingen soms lastig te maken. Neemt u dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

T. +31(0)183 65 00 00
E. sales@vanstigt.com


supershift-banner4

Menu Title