array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands
  • Engels

+31(0)183 65 00 00ZF ToughGear speciaal aangepast voor de moderne visser

ADS van STIGT heeft opdracht gekregen voor de levering van een speciaal aangepaste ZF ToughGear voor de visserij. De nieuwe UK 135 genaamd ‘Sjoerd Hendrikje’ zal worden voorzien van een pakket met keerkoppeling en bedieningssysteem.

De keerkoppeling met type ZF W10200 SG krijgt een nieuw ontwikkelde reductie van 12,480:1 en is daardoor geschikt voor het Padmos ontwerp; een moderne kotter, gedreven door een moderne ZF keerkoppeling. De keerkoppeling wordt voorzien van ZF Autotroll en Supershift2 en deze combinatie zorgt voor een nieuwe standaard in veilig en langzaam manoeuvreren. De SG uitvoering is gepatenteerd.

Een ingebouwde schroefasrem zal de grote 3.000 mm hoogrendement schroef verder onder controle gaan houden. Met deze reductie kunnen we nominaal 843 kW bij 1.406 omw/min overbrengen naar de schroef.

Wij hebben een bedieningssysteem ontwikkeld speciaal voor de ZF keerkoppeling. Dit zal de manoeuvreereigenschappen verder optimaliseren. Met de 4 MC2000 hendels heeft de schipper voor ieder visproces controle over het schip. In de machinekamer verzorgt de processor, gebouwd in een robuust stalen kast, dat alles soepel en verantwoord wordt aangestuurd.

Wij danken Padmos en de familie Pasterkam met trots voor deze mooie opdracht!

3fotosuitlijn

Menu Title