array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

O&K Antriebstechnik planetaire tandwielkasten via ADS van Stigt

ADS van STIGT heeft naast haar activiteiten in de marine sector ook diverse producten en oplossingen voor de industrie. Hiervoor is het bedrijf een samenwerking aangegaan met onder andere de bedrijven O&K, Logan Clutches en Durst.

O&K

O&K Antriebstechnik ontwerpt en fabriceert al meer dan vijftig jaar vanuit Duitsland onderdelen voor machines over de hele wereld. O&K richt zich hierbij met name op de ontwikkeling, productie en verkoop van planetaire tandwielkasten voor diverse industrieën. Deze tandwielkasten kenmerken zich door een compacte bouw waarbij 3 tot 7 tandwielen per planeet-drager mogelijk zijn. Daarbij bieden de O&K planetaire reducties van 6:1 tot 699:1 en koppels van 5 – 2916 kNm. Standaard zijn deze voorzien van een ingebouwde parkeerrem. De ontwerpen kenmerken zich door compactheid en een robuust uiterlijk waarbij een kwalitatief hoge technische standaard wordt gehanteerd

Tandwielkasten van O&K

De hoogwaardige planetaire tandwielkasten van O&K worden onder andere toegepast in lier-, rij-, zwenk- frees-, en snijaandrijvingen en kennen diverse toepassingen in de wegenbouw en de mijnbouw.

Technische ondersteuning gewenst?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en toepassingen van de planetaire tandwielkasten van O&K, neemt u dan contact op met ADS van Stigt via +31 (0)183 65 00 00 of info@vanstigt.com.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title