Gearboxen via ADS van Stigt

ADS van Stigt is in 1970 opgericht door Henk van Stigt. Het bedrijf richt zich vanaf het begin op de verkoop van tandwielkasten voor de scheepvaart. De gearboxen van ADS van Stigt worden al meer dan 45 jaar gebruikt in megajachten, binnenvaartschepen, visserij, zeevaart sleepboten en diverse andere industrieën.

ZF Marine

ADS van Stigt vertegenwoordigt verschillende gearboxen van diverse bedrijven. Zo kunnen de tandwielkasten van ZF Marine geleverd worden. Dit bedrijf staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan gearboxen van de beste kwaliteit voor megajachten, coasters en diverse andere vormen van zeevaartvervoer. ZF Marine levert daarnaast ook nog gearboxen voor de lichtere zeevaart en kent dus een brede toepassing van gearboxen.

Masson

Ook de gearboxen van Masson voor de zware industrie kunnen door ADS van Stigt geleverd worden en de planetaire gearboxen van O&K Bonfiglioli. Behalve de nieuwste gearboxen van de beste kwaliteit levert ADS van Stigt ook nog het bijbehorende inbouwen, serviceonderhoud reparaties.

Wilt u meer informatie?

Als u meer informatie wenst over de gearboxen voor de zeevaart en andere industriële toepassingen neemt u dan contact op met vakkundige specialisten: info@vanstigt.com of telefonisch: +31 (0)183 65 00 00.

Neem nu contact met ons op!


Contact

Avelingen-West 30, 4202 MS Gorinchem

info@vanstigt.com

+31(0)183-65 00 00