Verkoop en onderhoud O&K planetaire tandwielkasten bij ADS van Stigt

ADS van Stigt heeft al meer dan 45 jaar ervaring in onderdelen en service van tandwielkasten. Vanuit het magazijn en de werkplaats in Gorinchem worden diverse merken van over de hele wereld vertegenwoordigd. Voor de planetaire tandwielkasten is het bedrijf een samenwerking aangegaan met het Duitse O&K. O&K levert al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige producten en de betrouwbaarste planetaire tandwielkasten voor de scheepvaart en diverse andere industrieën.

Planetaire tandwielkasten van O&K Antriebstechnik

Een groot voordeel van O&K planetaire tandwielkasten is de compacte bouw. Daardoor wordt u als constructeur in staat gesteld om kleiner te bouwen. Tevens kenmerken de tandwielkasten van O&K zich door de krachtige en robuuste bouw. De O&K planetaire tandwielkasten bieden reducties van 6:1 tot 699:1 en koppels van 5 – 3000 kNm en zijn standaard voorzien van een ingebouwde parkeerrem.

ADS van Stigt levert O&K planetaire tandwielkasten voor verschillende toepassingen:

  • Lier-, rij-, zwenk- en tensioneraandrijvingen.
  • Frees- en schredderaandrijvingen.
  • Rack & Pinion Jack-Up constructies in de offshore-industrie.

Vertegenwoordiger van kwaliteitstandwielkasten

In 1970 begon ADS van Stigt als vertegenwoordiger voor buitenlandse fabrikanten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een zelfstandige importeur, distributeur en onderhoudsexpert. O&K Antriebstechnik is onderdeel van Bonfiglioli. Als officiële distributeur heeft ADS van Stigt dan ook altijd een ruime hoeveelheid O&K planetaire tandwielkasten en onderdelen op voorraad. De werkplaats van ADS van Stigt in Gorinchem is speciaal ingericht voor het onderhouden van planetaire tandwielkasten. De vakkundige monteurs zijn gecertificeerd door O&K in Duitsland. O&K produceert volgens ISO9001.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de planetaire tandwielkasten van O&K Antriebstechnik? Neemt u dan contact op met ADS van Stigt via info@vanstigt.com of door direct te bellen met +31 (0)183 65 00 00. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

 

Neem nu contact met ons op!


Contact

Avelingen-West 30, 4202 MS Gorinchem

info@vanstigt.com

+31(0)183-65 00 00