Pompverdeelkast - kwaliteit staat voorop bij ADS van Stigt

Een pompverdeelkast laat het toe om twee of meer hydraulische pompen vanuit één krachtbron te laten aandrijven. Voor het goed functioneren van uw machines is het uiteraard van belang dat u producten van goede kwaliteit gebruikt. ADS van Stigt is voor de pompverdeelkasten een samenwerking aangegaan met de bedrijven Durst en Logan die zich kenmerken door kwaliteit.

Durst pompverdeelkast

Het Noord-Amerikaanse bedrijf Durst, onderdeel van Regal-Beloit levert o.a. Pompverdeelkasten. Durst pompverdeelkasten zijn modulair opgebouwd en voorzien van een modern ontwerp, waardoor ze compact en toch robuust zijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De Durst pompverdeelkast is beschikbaar in SAE en DIN standaards. Durst pomp verdeelkasten hebben een brede range van overbrengverhoudingen, zowel versnellend als vertragend.

Het Durst Programma loopt van 1400 Nm tot 2900 Nm, per range zijn 1 tot 4, 5 en 8 uitgangen beschikbaar. De pomppads hebben een aansluiting van SAE A tot SAE F. ADS van Stigt heeft een een uitgebreid assortiment Durst pompverdeelkasten op voorraad in het magazijn in Gorinchem.

Durst Lectricdrive

De Durst Lectricdrive is een economisch en ruimte besparend alternatief om pompverdeelkasten direct te koppelen met een elektromotor; de Lectricdrive van Durst. Zie downloads voor de informatie folder.

Logan FlexaDrive

Het Amerikaanse familiebedrijf Logan Clutch Corporation levert de FlexaDrive. Deze tussenbouw pompverdeelkast is de revolutie in het compact voorzien van aansluitingen in een aandrijflijn tot 10 extra PTO. De FlexaDrive kan tussen keerkoppelingen, generatoren, thrusters enz. gebouwd worden tot een vermogen van 3700 kW bij 2000 rpm. Verschillende reducties zijn leverbaar en de PTO aansluitingen zijn SAE genormeerd. Zie downloads voor de informatie folder.

In combinatie met Logan kan ADS van Stigt zowel de ingaande as van de Durst pompverdeelkasten als de uitgaande assen van de pompverdeelkast schakelbaar uitvoeren.

Contact

Neem contact op bij vragen over pompverdeelkasten of voor een offerte. Het vakkundige personeel van ADS van Stigt is te bereiken op het telefoonnummer: +31(0)183-650000.

Neem nu contact met ons op!


Contact

Avelingen-West 30, 4202 MS Gorinchem

info@vanstigt.com

+31(0)183-65 00 00