ZF - ADS van Stigt

ADS van Stigt heeft een breed programma robuuste keerkoppelingen passend bij de moderne scheepvaart. Met de keerkoppelingen van ZF en Masson kan ieder type schip voorzien worden van een juiste reductie. Tevens heeft ADS van Stigt diverse hybride oplossingen. Ook levert ADS van Stigt bedieningssystemen, electronische porcessoren en sensoren voor druk- en temperatuuruitlezing van ZF Marine.

Voordelen van ZF

Met meer dan een eeuw ervaring maak ZF Marine keerkoppelingen en schakelbare reductiekasten die tot de top horen op het gebied van gewicht en compacte bouw. ZF werkt met een speciaal ontwikkelde aluminiumlegering. Gecombineerd met een uitgekiend ontwerp is de behuizing dan ook ultralicht. Ook op het gebied van tandwielontwerp staat ZF op grote hoogte, waardoor een hoge energiedichtheid gehaald wordt bij een zeer laag geluidsniveau.

Verschillende configuraties

De grote range ZF keerkoppelingen en schakelbare reductiekasten is per type opgebouwd met diverse configuraties:

  • parallel-as verzet
  • as verzet onder een A-hoek
  • as verzet onder een V-hoek
  • as verzet onder een U-hoek

Toepassingen ZF producten

De ZF Marine lichtgewicht uitvoeringen worden veelal toegepast in snelvarende schepen. ZF is te vinden op luxe jachten, patrouilleschepen, catamarans, veerboten enz. Waar gewicht een mindere rol speelt is het ook mogelijk om te kiezen voor een robuuste behuizing van gietijzer. ADS van Stigt heeft een brede kennis op het gebied van verkoop en service van ZF en tevens een grote voorraad van complete producten en losse onderdelen in het magazijn in Gorinchem.

Contact

Wenst u aanvullende informatie over de producten van ZF of de overige producten die ADS van Stigt kan leveren? Neem dan gerust contact op: +31(0)183-650000.

Neem nu contact met ons op!


Contact

Avelingen-West 30, 4202 MS Gorinchem

info@vanstigt.com

+31(0)183-65 00 00