array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands
  • Engels

+31(0)183 65 00 00

Faciliteiten

Ons kantoor en elektronica werkplaats zijn gevestigd op de Avelingen-West 30, ons magazijn en tandwielkasten werkplaats zijn gevestigd op nummer 32. We beschikken over moderne goed uitgeruste werkplaatsen met een oppervlak van 1200 m2; licht en schoon spelen hier een belangrijke rol. Middels bovenloop kranen kunnen we tot 2x 10Ton hijsen of met onze heftrucks tot 6 ton liften. In de loop der jaren hebben we zeer gespecialiseerde gereedschappen ontwikkeld welke snel en veilig werken mogelijk maken. Door een speciaal gereedschappen magazijn worden deze beheerd en in top conditie gehouden. In ons moderne machinepark kunnen we in eigenbeheer modificaties uitvoeren en speciale gereedschappen maken. Onafhankelijk zijn van derden was de drijfveer voor deze investering. Tevens kunnen wij op kleine schaal ook werkzaamheden uitvoeren voor derden.

Proefstand

Keerkoppelingen kunnen voor aflevering worden getest op 1 van onze proefstanden. Ook afname door een klasse bureau is mogelijk waarbij diverse parameters digitaal worden gemeten en gelogd.

Proefstand_ADSvanSTIGT

Elektronica werkplaats

Onze elektronica werkplaats is ingericht voor storing zoeken, reparaties en kastenbouw voor onze bedieningssytemen. Verder is een klimaatkast aanwezig voor testen onder bedrijfstemperaturen van onder andere OMD’s (oil mist detectors).

Repair ClearCommand 9122
Bekijk ons magazijn

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title