array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands
  • Engels

+31(0)183 65 00 00

Historie

Het bedrijf is opgericht in 1970, gericht op de verkoop van keerkoppelingen en tandwielkasten voor de scheepvaart. Daarbij vormden service en voorraadbeheer de belangrijkste schakels bij onze verkoopactiviteiten.

Nu, 50 jaar later, vormt dat nog steeds de belangrijkste bron van ons bestaan, maar hebben we een aanzienlijk aantal andere producten aan ons gamma toegevoegd, zoals planetaire tandwielkasten, pompverdeelkasten, bedieningssystemen, bewakingssystemen, verstelbare schroeven en sensoren. Verder hebben we in de loop der jaren samen met onze partners diverse elektronische meet-, regel– en bewakingssystemen ontwikkeld. Door onze ervaring, technisch goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat volledige verantwoordelijkheid voor uw systeem te nemen.

Kortom, we willen graag uw partner voor de toekomst zijn. Gedreven, proactief, anticiperend op nieuwe ontwikkelingen en richtlijnen, zo willen we ons graag profileren. Met ons team van 40 specialisten staan we graag voor u klaar. Onze expertise strekt zich uit over de sectoren pleziervaart, megajachten, binnenvaart, visserij, zeevaart, bagger en industrie. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2009 onze werkplaatsen en magazijnen aangepast aan de huidige maatstaven, uitgerust met geavanceerde machines, testapparatuur en hulpmiddelen. Daardoor kunnen we uw product nog professioneler en sneller repareren.

ADS van STIGT. Performance beyond the line of duty!

Bekijk ons team

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title