array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Pompverdeelkast – kwaliteit staat voorop bij ADS van Stigt

Een pompverdeelkast laat het toe om twee of meer hydraulische pompen vanuit één krachtbron te laten aandrijven. Voor het goed functioneren van uw machines is het uiteraard van belang dat u producten van goede kwaliteit gebruikt. ADS van Stigt is voor de pompverdeelkasten een samenwerking aangegaan met de bedrijven Durst en Logan die zich kenmerken door kwaliteit.

Durst pompverdeelkast

Het Noord-Amerikaanse bedrijf Durst, onderdeel van Regal-Beloit levert o.a. Pompverdeelkasten. Durst pompverdeelkasten zijn modulair opgebouwd en voorzien van een modern ontwerp, waardoor ze compact en toch robuust zijn. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De Durst pompverdeelkast is beschikbaar in SAE en DIN standaards. Durst pomp verdeelkasten hebben een brede range van overbrengverhoudingen, zowel versnellend als vertragend.

Het Durst Programma loopt van 1400 Nm tot 2900 Nm, per range zijn 1 tot 4, 5 en 8 uitgangen beschikbaar. De pomppads hebben een aansluiting van SAE A tot SAE F. ADS van Stigt heeft een een uitgebreid assortiment Durst pompverdeelkasten op voorraad in het magazijn in Gorinchem.

Durst Lectricdrive

De Durst Lectricdrive is een economisch en ruimte besparend alternatief om pompverdeelkasten direct te koppelen met een elektromotor; de Lectricdrive van Durst. Zie downloads voor de informatie folder.

Katsa schakelbare pompverdeelkasten

Bent u opzoek naar een schakelbare versie of is er clasificatie vereist kunnen wij een oplossing bieden middels Katsa. Katsa is een robuust Fins merk en biedt de mogelijkheid van standaard maar ook project specifiek ontwerp.

Contact

Neem contact op bij vragen over pompverdeelkasten of voor een offerte. Het vakkundige personeel van ADS van Stigt is te bereiken op het telefoonnummer: +31(0)183-650000.

.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title