array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Quickshift keerkoppelingen, de beste modellen bij ADS van Stigt

Quickshift: veilig het water op

ADS van Stigt is opgericht in 1970 en richt zich al vanaf het begin op de verkoop van keerkoppelingen en tandwielkasten. Het assortiment is samengesteld uit grote namen in de scheepvaart. Zowel ZF Marine, als Hurth en Masson Marine zijn vertegenwoordigd. Hierdoor is ADS van Stigt in staat alle schepen te voorzien van een passende keerkoppeling. Ook quickshift en SuperShift keerkoppelingen mogen niet ontbreken.

Veiliger en comfortabeler

Quickshift, ook wel Supershift genoemt, keerkoppelingen maken een schip beter te controleren. Het schakelen gebeurt vloeiender, stiller en sneller en het manoeuvreren van het schip is eenvoudiger. Dankzij quickshift is het mogelijk een versnelling hoger of lager te schakelen zonder het gebruik van de koppeling. Een verbetering van veiligheid en comfort. Door de juiste manier van installeren en combineren van quickshift keerkoppelingen, reductie- en tandwielkasten ontstaat een lagere belasting van het aandrijfsysteem.

Service en kwaliteit

ADS van Stigt draagt zorg voor de levering van kwaliteitskeerkoppelingen met de bijbehorende hoogwaardige revisie van keerkoppelingen en reductiekasten. Onze ervaring en kennis zetten wij graag in om u de beste mogelijkheden te bieden. Quickshift koppelingen zijn opgenomen in ons uitgebreide assortiment en kunnen worden geplaatst in de werkplaats in Gorinchem.

Vragen over quickshift

Voor meer informatie over quickshift keerkoppelingen of een van onze andere producten kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel of mail ons.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title