array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Schaller – Duitse kwaliteit bij ADS van Stigt

ADS van Stigt uit Gorinchem levert een uitgebreid pakket producten en diensten gericht op elke vorm van scheepvaart. ADS van Stigt voorziet zowel de binnenvaart, visserij en zeevaart als lichtgewicht schepen, plezierjachten en megajachten. Daarnaast richt het bedrijf zich met onder meer tandwielkasten ook op de industrie die niet maritiem is.

Bewakingssystemen

ADS van Stigt ontwikkelde samen met haar partners naast enkele mechanische componenten ook diverse elektronische meet-, regel- en bewakingssystemen. Van het Duitse bedrijf Schaller worden onder meer oliemistdetectoren geleverd.

Schaller

Schaller is al sinds 1960 producent van dergelijke detectiesystemen die wereldwijd worden afgenomen voor zowel aan boord van schepen als op het vaste land. De Schaller Visatron oliemistdetectoren (OMD) waarschuwen bij stijgende olienevelconcentratie in het carter van de grotere diesel, gas en dual-fuelmotoren ter voorkoming van een carterexplosie. Schaller draagt op deze manier bij aan een veilige vaart.

Onderhoud is een belangrijke factor en de servicemonteurs van ADS van Stigt voorzien u van service in het veld of in de werkplaats in Gorinchem die speciaal is ingericht voor het onderhouden van Schaller Visatrons. Tevens worden tests uitgevoerd in de aanwezige klimaatkast. De aanwezige monteurs zijn gecertificeerd door Schaller in Duitsland.

Geïnteresseerd in Schaller?

In Gorinchem heeft ADS van Stigt een ruime voorraad complete detectors en onderdelen van de VN115/87, VN116/87, VN215/87, VN115/93, VN116/93 en VN215/93.

Voor meer informatie over de producten en hun toepassingen in de scheepvaart en industrie, kunt u contact opnemen met ADS van Stigt via de contactgegevens op de website.

.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title