array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Slenterklep bestellen? ADS van Stigt levert, informeert en plaatst

Slenterkleppen bestelt u bij ADS van Stigt

ADS van Stigt is al meer dan 45 jaar een toonaangevend leverancier van keerkoppelingen en tandwielkasten. Met een keerkoppeling voorzien van een slenterklep is het mogelijk de koppelinggecontroleerd te laten slippen, zodat ondanks de vaste reductie de schroefas ook langzamer dan het stationair toerental van de diesel kan draaien om bijvoorbeeld langzame manoeuvres in een haven uit te voeren of voor DP mode.

Geluidloos en traploos

Naast het uitvoeren van behendige manoeuvres biedt een slenterklep ook de mogelijkheid met minimale inspanning een boot of schip bij geringe stroming stil te laten liggen of zeer langzaam te varen. Dit gebeurt onder meer in de visserij wanneer men de netten wil binnenhalen, maar ook voor andere vormen van scheepvaart biedt een slenterklep vele voordelen.

Vraag het de vakman

Als ervaren en deskundig leverancier van onder andere keerkoppelingen, kan ADS van Stigt u voorzien van uitgebreide informatie over slenterkleppen. Wat zijn de mogelijkheden voor uw schip en hoe verloopt een installatie van een slenterklep? Op deze en alle andere vragen geven we u graag antwoord. Het plaatsen van een slenterklep voeren we uit in onze uitgebreide werkplaats in Gorinchem. Snel en vakkundig.

Contact opnemen

Voor meer informatie over slenterkleppen kunt u contact met ons opnemen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier of bel of mail ons. Wij helpen u graag verder.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title