array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Speciale tandwielkasten van Finse makelaardij bij ADS van Stigt

Al meer dan 45 jaar is ADS van Stigt een leverancier van tandwielkasten. Ook voor onderdelen voor en service aan tandwielkasten kunt u hier terecht. ADS van Stigt is een echte specialist die graag met u meedenkt en die op basis van zoveel mogelijk standaardcomponenten een oplossing tracht te vinden. Mocht de oplossing echter niet haalbaar zijn met standaard onderdelen, dan kunnen in samenwerking met Katsa speciale tandwielkasten geleverd worden. Van ontwerp, tot bouwen en levering; bij Katsa gebeurt alles onder éen dak.
Fifi

De keus voor Katsa

Met Katsa als partner kan ADS van Stigt altijd perfect passende speciale tandwielkasten leveren. Deze tandwielkasten worden geheel op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen. Er is van alles mogelijk en er wordt geheel projectmatig gewerkt. Katsa beschikt over een schoon en modern machinepark waar ze de mogelijkheid hebben tot het ontwerpen van onder meer:

  • Speciale pomp verdeelkasten
  • Speciale tandwielkasten voor in de industrie, landbouw, offshore en bagger
  • Speciale tandwielkasten met ingebouwde hydraulische koppeling en samengebouwd met de FiFi-pomp

Vertegenwoordiger in speciale tandwielkasten

Katsa werkt nauw samen met klanten om tezamen te komen tot speciale tandwielkasten die voldoen aan alle wensen en eisen van de klant. ADS van Stigt is uw Katsa vertegenwoordiger in Nederland en is op de hoogte van alle mogelijkheden. Heeft u speciale tandwielkasten nodig en wilt u de opties verkennen? Neem dan contact op met ADS van Stigt via de contactgegevens op de website.

#word# Multipump gearbox#word# Multipump gearbox

.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title