array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

Supershift2, gemakkelijk en geluidloos schakelen dankzij ADS van Stigt

SuperShift2: het nieuwe schakelen

ADS van Stigt is al meer dan 45 jaar een leverancier van een zeer divers assortiment keerkoppelingen met een vermogen van 30 kW – 12000 kW. Sinds kort is ook de SuperShift2 opgenomen in het leveringsaanbod. Dit mechanisch/ hydraulisch besturingssysteem biedt snel, geluidloos en comfortabel schakelgedrag. Precies zoals veel schippers tegenwoordig wensen.

Meer comfort

De SuperShift2 is een bedieningssysteem van ZF Marine dat voor meer vaarcomfort zorgt. Alle keerkoppelingen van ADS van Stigt worden standaard met dit systeem geleverd. Deze keus was snel gemaakt, omdat ZF Marine zich de afgelopen jaren heeft bewezen als een kwaliteitsmerk. Een merk waar men op kan bouwen en waarbij de producten voldoen aan hoge eisen. De SuperShift2 kent een 30 procent mindere daling in RPM en de piek koppel wordt gereduceerd tot 40 procent. Hiermee wordt een soepel schakelgedrag gegenereerd die meer comfort en controle biedt.

In samenwerking met professionals

Tijdens de ontwikkeling van de SuperShift2 is nauw samengewerkt met scheepsbouwers en exploitanten. Hiermee is het ZF Marine gelukt een toonaangevende transmissie te ontwikkelen die tegemoetkomt aan eisen van operators. Nu en in de toekomst. De SuperShift2 biedt uitgebreide innovatieve mogelijkheden voor diverse motorbesturingen en bewakingssystemen. ADS van Stigt beschikt over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de SuperShift2.

Meer weten over de SuperShift2?

Voor meer informatie over de SuperShift2 en zijn mogelijkheden, kunt u contact opnemen met ADS van Stigt. Maak gebruik van ons contactformulier of stel uw vragen over de SuperShift2 via de mail of per telefoon. Wij helpen u graag!

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title