array(0) { }
Beurzen
Vacatures

+31(0)183 650028

  • Nederlands

+31(0)183 65 00 00

ZF trollingsystemen koopt u bij de specialist, ADS van Stigt

Trollingsmogelijkheden bij ADS van Stigt

Al meer dan 45 jaar is ADS van Stigt een leverancier van keerkoppelingen en tandwielkasten voor industrie en scheepvaart. Het uitgebreide aanbod met producten van Masson Marine, Hurth en Masson Marine draagt eraan bij dat ieder schip kan worden voorzien van de juiste keerkoppelingen. Of het nu gaat om baggerschepen, de binnenvaart, megajachten of de visserij. Er is altijd een passende keerkoppeling met bijbehorende reductie voorhanden. Ook voor trolling.

De keuze voor trollingsystemen

Trollingsystemen bieden de mogelijkheid om de keerkoppeling gecontroleerd te laten slippen, zodat de schroefas toch op elk gewenst toerental kan draaien ondanks een vaste reductie. De mogelijkheden van trollingsystemen zijn erg handig bij langzame manoeuvres met weinig ruimte en bieden de mogelijkheid om de boot bij geringe stroming stil te laten liggen of zeer langzaam te laten varen. Een groot voordeel voor de trawlvisserij, waarbij trechtervormige netten langzaam door trawlschepen worden voortbewogen.

Visserijtoepassingen

Speciaal voor de visserij koos ADS van Stigt voor een collectie van ZF en Masson keerkoppelingen. Hiermee kan ieder type schip worden voorzien van een juiste reductie van 2:1 tot 15:1 met PTO’s en trollingsystemen. Eveneens zijn er diverse hybride oplossingen. De verschillende ZF trollingsystemen, zoals de SuperShift2, bieden soepel manoeuvreergedrag. Snel, comfortabel en geluidloos schakelen is nu makkelijker dan ooit.

Meer weten over trollingsystemen

Wenst u aanvullende informatie over trollingsystemen of over een van de andere keerkoppelingen of tandwielkasten die ADS van Stigt kan leveren? Neem dan gerust contact op via +31(0)183-650000 of mak gebruik van het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de verschillende manieren van trolling.

ADS van STIGT; ADS Propulsion; O&K; O&K Antriebstechnik; Logan; Logan Clutch; Durst; Carraro; Schaller; Schaller Automation; Masson; Masson Marine; Horn; Dr. Horn; Ploger; Plöger; ZF; ZF Marine; Geislinger;

Vraag informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu Title